کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانهای تهران در پاسخ کارشناسی به اظهارات مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک ایران از این مرکز خواست که به جای پاسخ کارشناسی، فرافکنی نکند.
مدیران سازمان تنظیمات مقررات درباره ارزیابی تجهیزات دارای انواع و اقسام استانداردهای بینالمللی دلایلی مطرح میکنند که دغدغه واردکنندگان هم در آن موارد کمتر از آنها نیست.
دکتر جهانگیر: ما میکوشیم در کمترین زمان ممکن نتیجه و گزارش مربوط به تست کالا را به واردکنندگان تجهیزات شبکه ارائه کنیم و از افزایش این آزمایشگاهها و تبادل تجربیات خود با دیگران استقبال میکنیم.
مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی مبنی بر اینکه تمامی تجهیزات شبکه تولیدی و وارداتی باید در آزمایشگاههای مورد تایید رگولاتوری ارزیابی و کنترل کیفیت شوند از نگاه عدهای عامل ارتقای امنیت است و از دیگر سو دغدغههای یک صنف را به همراه دارد.
به گفته معروفی، عضو هیئتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، اگر رسیدن تجهیزات مشمول فرآیندهای زمانبر شود، نهتنها به افزایش قاچاق کمک میکند، بلکه پروژهها نیز با تاخیر چند ماهه روبهرو میشوند.
از نگاه زرینبخش، دبیر کمیسیون شبکه نظام صنفی رایانهای تهران در این روند که هر نهاد و سازمانی بهطور سلیقهای از استانداردها استفادهکند نمیتوان کیفیت کالا را بهدرستی مشخص کرد.
از نظر حمید بابادینیا، عضو هیئتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، رد کردن تجهیزاتی که از مبادی قانونی وارد میشوند با ابطال مجوز ورود قانونی درنهایت به پدیده قاچاق منجر میشود.
به گفته صالحی، عضو کمیسیون شبکه نظام صنفی رایانهای استان تهران، رعایت قانون و شفافیت در اطلاعات بهترین راه برای از میان برداشتن موانع در مسیر واردات تجهیزات شبکه است.